Avocaţi Penalişti

Buneci Bogdan
Bogdan Buneci
Preşedinte

Este avocat în cadrul Baroului București, doctor în drept și cadru didactic universitar. Are experiență practică în cauze penale de crimă organizată, trafic de droguri, evaziune fiscală, spălarea banilor și infracțiuni rutiere.

Constantin-Eduard
Eduard Constantin
Vicepreşedinte

Este avocat în cadrul Baroului București, doctorand în drept penal și cadru didactic universitar. Are experiență practică în cauze penale de crimă organizată, trafic de droguri, trafic de persoane, infracțiuni sexuale, infracțiuni cu violență și infracțiuni rutiere.

Bita-Viorica
Viorica Biţă
Secretar General

Este avocat în cadrul Baroului București, cu experiență practică în cauze penale privind infracțiunile contra persoanei și patrimoniului, traficul de droguri, traficul de persoane și infracțiunile rutiere.

Băiculescu Vasile
Vasile Băiculescu
Membru Fondator

Este avocat în cadrul Baroului București și doctorand în drept penal. Are experiență practică în cauze penale de criminalitate economico-financiară, evaziune fiscală, spălarea banilor, infracțiuni de serviciu și infracțiuni de corupție.

Sandru-Adrian1
Adrian Șandru
Membru Fondator

Este avocat în cadrul Baroului București și doctorand în drept penal. Are experiență practică în cauze penale de criminalitate economico-financiară, evaziune fiscală, spălarea banilor, infracțiuni de serviciu, infracțiuni de corupție, în proceduri judiciare naționale și internaționale, la nivelul tuturor instanțelor, unităților de poliție și parchet, inclusiv la Direcția Națională Anticorupție și la Parchetul European.