Consiliul Director

Buneci Bogdan
Bogdan Buneci
Preşedinte

Este avocat în cadrul Baroului București, doctor în drept și cadru didactic universitar. Are experiență practică de 14 ani, în cauze penale de crimă organizată, trafic de droguri, evaziune fiscală, spălarea banilor și infracțiuni rutiere.

Constantin-Eduard
Eduard Constantin
Vicepreşedinte

Este avocat în cadrul Baroului București, doctorand în drept penal și cadru didactic universitar. Are experiență practică de 13 ani, în cauze penale de crimă organizată, trafic de droguri, trafic de persoane, infracțiuni sexuale, infracțiuni cu violență și infracțiuni rutiere.

Bita-Viorica
Viorica Biţă
Secretar General

Este avocat în cadrul Baroului București, cu experiență practică de 13 ani, în cauze penale privind infracțiunile contra persoanei și patrimoniului, traficul de droguri, traficul de persoane și infracțiunile rutiere.

Consiliul Director asigură punerea în executare a hotărârilor Adunării Generale, fiind organul executiv al Asociației, format din 3 membri dintre care un președinte. Membrii Consiliului Director sunt persoane fizice, cetățeni români sau străini, propuse de membrii Asociației. Mandatul fiecărui membru al Consiliului Director va fi de 5 ani și poate fi reînnoit.